Budapest XI.
Bartók Béla út 40.

+36 70 427 0067
info@monafoto.hu

Gyere és ismerd meg a Mona fotóstúdió kedves, barátságos légkörét! A fotózás előtt is szeretettel várunk, hogy egy csésze gőzölgő kávé mellett személyesen beszéljük át, hogyan is valósítjuk majd meg álmaid fényképeit. A hely szellemét megismerve a fotózás idején már oldottan belelazulhatsz az események áradatába.  

Kisfilm-forgatás

Az igényesen kivitelezett, érzelemgazdag fotók olyan emlékek, amelyek pillanatképként mindig ott lesznek Veled, emlékeztetőt adva életed egyes állomásairól és legszebb életszakaszaidról. Mozi minőségű, egyedi kisfilmjeinkkel lehetőséged van arra, hogy tovább fokozd a képek varázsát! A professzionális beauty videót maximálisan a Te igényeidhez igazítva készítjük el, de persze ötleteket is szívesen adunk hozzá. Kérhetsz kisfilmet a fotózás kiegészítéseként, de önálló videókat is leforgatunk. Ha fotózással kombinálva kéred, akkor a videóba beszúrt képekkel még hangulatosabbá tehetjük a filmet.

Ajánlatkérés kisfilm forgatásra:

A kisfilmek igényes és örömteli ajándékok lehetnek szeretteidnek. A videók hosszúságát igényeidnek megfelelően egyeztetjük. Egyedi árat kalkulálunk, ehhez kérd ajánlatunkat az info@monafoto.hu email címen!

Néhány ötlet, hogy milyen helyzeteket érdemes megörökíttetned kisfilmen:

A baba- és gyermekfotózás alatt felvett videó megőrzi csemetéid kedves kis mozdulatait, és a kis kacajok is adnak egy kedves bájt a kisfilmnek. A kicsik keresztelőjéről is sokan készíttetnek ilyen kis videókat.

Az esküvői fotózást is nagyon jól kiegészíti egy kisfilm, amin sok más mellett az ifjú pár boldogságát, a násznép örömét, a menyasszonytáncot és a szülők arcán legördülő könnycseppeket is megörökíthetjük.

Saját magadat is meglepheted egy különleges, egyedi hangulatú kisfilmmel, amit a fotózásodon veszünk fel. Később bármikor visszanézheted majd a videót, ha egy kis önbizalom-erősítésre lenne szükséged. Ha bevállalós vagy, akkor akár társkeresésre és álláskeresésre is bevetheted.

Születésnapokat, évfordulókat, és bármilyen családi eseményt is szívesen megörökítünk. Olyan ritkán adódik alkalom, amikor összejönnek és együtt ünnepelnek a családtagok, hogy mindenkinek nagy élményt jelent időről-időre visszanézni egy ilyen alkalmat bemutató videót.

Ha közös fotózásra jöttök a pároddal, az is remek alkalom egy professzionális kisfilm elkészítésére, de ha úgy tartja kedvetek, fotózás nélkül is levideózunk Titeket.